G’day mate!

Vi är framme! Sista biten på resan var den jobbigaste, utan tvekan. Den värsta sortens flyggrannar är inte småbarn eller något annat sånt. Nej, den värsta sorten är helt klart Den Fulla Medelålders Mannen, och en sån fick jag bredvid mig. Sen fick vi sitta där på runway i två timmar innan vi fick lyfta och Mannen blev mer och mer upprörd, han skrek, lät och bråkade med varje flygvärdinna som gick förbi. När vi väl kom upp i luften fick han mer sprit och däckade till slut, men den där härliga lukten av svett, alkohol och billig after shave låg kvar under hela resan. Dessutom tog han upp ungefär ett och ett halvt säte, vilket innebar mindre plats för mig.

Men men, 15 timmar går ju rätt snabbt ändå, och nu är vi framme i landet på andra sidan jorden. Vi blev hämtade på flygplatsen och nu är vi hemma hos Emmas kusin där vi fått lite mat och en öl. Vi har också fått te och det bästa av allt.. TIM-TAMS! Godaste kakorna.

Nåja, dags att gå och lägga och sig och se hur jetlaggen blir. Imorgon blir det till att utforska Melbourne!

20130223-003809.jpg

3 thoughts on “G’day mate!”

  1. Pratar du om dig själv i tredje person? För du var väl den medelålders mannen?

    1. Haha, några år har jag väl ändå kvar innan jag är medelålders hoppas jag..

Comments are closed.