Because we can-can-Cairns!

Nu är vi alltså framme i Cairns, där mer eller mindre resten av resan ska tillbringas. En liten stad full av backpackers och barer, omringad av berg och regnskog och med stora barriärrevet där ute i vattnet. Vi har varit här några dagar och mest tagit det lugnt, installerat oss i vårt sharehouse, lärt känna lite folk, druckit lite öl och hängt vid lagunen. Lagunen är alltså en pool som ligger nere vid stranden, för i själva havet ska man helst inte bada om man inte vill bli krokodilmat.

Det är rätt skönt med lite lugnare tempo, och vi har ju en del tid här så det känns inte som någon brådska. Jag håller på och kollar på olika dykmöjligheter, och just nu lutar det mot en femdagarskurs där tre av dagarna tillbringas på båt ute på revet.. Kan bli riktigt spännande.

Hoppas ni har det bra där hemma, för jag har det bra här!

20130311-175031.jpg

20130311-175047.jpg

20130311-175058.jpg

20130311-175110.jpg

One thought on “Because we can-can-Cairns!”

  1. Skönt att se att du har det bra. Häftigt med dykkurs, glöm inte att andas!
    Inga hajar?
    Tack för vykortet. Här snöar det för fullt!

Comments are closed.