Det börjar närma sig slutet nu..

Sista natten i Cairns, och näst sista natten i Australien. Imorgon kväll flyger vi ner till Brisbane, och på tisdag går planet tillbaka hem till Sverige. Lite sorgligt, men lite skönt. Det har varit en fantastisk resa, och jag kommer kunna leva på minnena ett bra tag.

Resans absoluta höjdpunkt kom lämpligt nog i slutet, med dykkursen. Vi åkte ut tidigt på torsdagen och kom tillbaka igår (lördag) efter några helt underbara dagar. Nio dyk, varav ett nattdyk och ett djupdyk ner till 30 meter. Att jag aldrig testat dykning förut är lite synd, men nu har jag iaf gjort det och det var bland det bästa jag någonsin gjort. Känslan att simma runt på stora barriärrevet och se alla koraller, fiskar och andra djur går knappt att beskriva. Jag är redan sugen på att hitta en ny dykresa..

Igår kväll gick vi ut med deltagare och instruktörer från kursen och hade en helkväll, och idag har vi ätit lunch med Deans syster Nat. Allt känns lite vemodigt eftersom vi snart ska åka, men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Jag saknar min säng. Och alla er förstås!

Ses snart!

20130325-001243.jpg

20130325-001301.jpg

20130325-001320.jpg

20130325-001335.jpg

2 thoughts on “Det börjar närma sig slutet nu..”

  1. Jakob!
    Välkommen hem igen. Jag gläds med dig över allt fantastiskt du har fått uppleva.
    Kerstin

  2. Låter härligt med dykningen. Bara att komma hem och skaffa utrustning!
    Unden nästa!!!
    Ha en bra hemresa o välkommen hem till snön.

Comments are closed.