My Oh My, Miami

Efter några dagar i Orlando kände vi att det var dags för något nytt, så vi ställde in GPSen (som har Stephen Frys väna stämma) på att guida oss söderut och några timmar senare rullade vi, till tonerna av Will Smiths ode till staden, in i Miami.

Det går bra nu.
Det går bra nu.

Vi tog in på vårt hotell i Miami Beach för kvällen, och gav oss ut för att hitta lite middag. Yelp guidade oss till Basil Park, en fantastisk restaurang med mat som faktiskt kändes ganska nyttig, en välkommen omväxling.

Ca två sekunder efter denna bild kom en stor våg som blötte mina shorts. Värt det.
Ca två sekunder efter denna bild kom en stor våg som blötte mina shorts. Värt det.

På onsdag förmiddag åkte vi över till Little Havana där vi vandrade runt och turistade lite, samt testade kubanska mackor (mums). Senare tog vi en promenad på stranden och på kvällen letade vi oss ner till South Beach där vi gick runt och tittade på spektaklet, neonljusen och art deco-husen.

wpid-wp-1423868039834.jpeg

wpid-wp-1423868049516.jpeg

En häftig stad, men ganska utmattande och väldigt pengafixerad. Yachterna ligger på rad och de lyxiga bilarna är lika vanliga som turister känns det som. Två dagar räckte, sen kände vi att det var dags för lite ö-liv.

wpid-wp-1423867870672.jpeg