Crikey, Key West

Resan ner från Miami till Key West är ganska lång, drygt fyra timmar, men få vägar är lika vackra. Broarna som förbinder the Keys ger en fantastisk utsikt och även om det blir lite enformigt med turkost hav och palmer efter ett tag är det svårt att klaga..

wpid-wp-1423867857211.jpeg

I Key West tog vi in på vårt hotell mitt på Duval Street och la oss direkt vid poolen för att suga upp lite sol. Det var lite svårt att förstå att det bara var torsdag och att semestern bara hade börjat, men man hinner uppleva väldigt mycket när man roadtrippar.

wpid-wp-1423867823432.jpeg

Kvällen fylldes av räkor, öl, och turistfällor där vi ofta drog ner medelåldern ganska väsentligt. En trevlig kväll, och Key West skulle jag gärna besöka igen för lite mer avslappnad semester, med dykning och skaldjur.

Ernest Hemingways hus
Ernest Hemingways hus

wpid-wp-1423935244654.jpeg

Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka upp till fastlandet för att så småningom lämna Florida och fortsätta vår resa genom staterna. Nästa fasta punkt är Mardi Gras i New Orleans på tisdag, men förhoppningsvis händer något spännande på vägen!

wpid-wp-1423868014169.jpeg

Fina skyltar
Fina skyltar

One thought on “Crikey, Key West”

  1. Fantastiskt att få följa er roadtrip. Det ser ut som ni har det riktigt riktigt bra.

Comments are closed.