Lalala – Los Angeles

Efter två dagar i Vegas var det så dags att sätta oss i bilen för den sista längre sträckan. Det var inte bara vi som åkte från Vegas till LA en söndag, men efter några timmar i tät trafik kom vi fram till vårt hotell. Vi hann knappt pausa dock, utan tog direkt en Uber till Meltdown Comics där vi gick på inspelningen av Harmontown, en podcast som spelas in inför publik och som vi alla lyssnar på (inklusive ett antal avsnitt i bilen). Grymt skoj att se live, jag lyckades gå en gång senast jag var i LA men det är alltid roligare med sällskap.

Dagen därpå promenerade vi ut och ner till Melrose, där vi tog en guidad tur på Paramount Studios. Trevligt, men man fick inte se så jättemycket. Ändå ett skoj sätt att spendera några timmar. Efter det gick vi runt i Hollywood och kollade i butiker och på stjärnor (i trottoaren då, inga kändisar live vad vi såg). Vi passde också på att gå till Second City och se en improv sketch comedy-show. Många tidigare Second Citystudenter har gått vidare till att bli stora inom SNL och film, så vem vet, kanske någon av de vi såg är en stor stjärna om några år.

wpid-20150302_135005.jpg

wpid-20150302_134744.jpg

Tisdagen tog vi bilen och körde runt LA och turistade, upp till Griffith Observatory, Mulholland Drive, Burbank och Santa Monica bland annat. Efter det var det bara att sätta sig i bilen igen och åka mot flygplatsen där vi lämnade tillbaka vår fina bil. Nästan 800 mil och en massa roliga upplevelser senare sitter vi nu på flygplatsen och väntar på att boarda vår flight. Väldigt bitterljuvt, jag hade gärna åkt lika långt till men det ska samtidigt bli skönt att komma hem till min egen lägenhet och säng efter drygt tre veckor i hotellrum, samt att få något som liknar rutiner i livet igen.

wpid-wp-1425425514701.jpeg

En obligatorisk palmbild får avsluta för denna gång!
En obligatorisk palmbild får avsluta för denna gång!

Vi ses där hemma!